Friday, 29 March 2013

Bertugas kaunter di hari Jumaat

As salam..

Cam biasa ikut jadual hari nih dah kene turn aku jaga kaunter hari jumaat..dari jam 8.00 pg hingga la ke jam 3.00ptg waktu tempatan yea..ehehe...ari nih aku bertugas dengan bff cikpuan azura..teman bergosip..ahahahaa...sedang aku menaip entry ini jam aku menunjukkan pukul 11.16pg..ade lagi 3 jam 44 minit nak abis duty kaunter..mata pun dah layu nih..ngantuk beb !!..semalam aku tkleh tdo sbb batuk punya pasal..ubat lak tertinggal kat umah mak aku..mmg tak selesa..tekak aku nih toksah nak citer laa..gatal ya amat..rasa cam nak jolok je tekak nih nak garu ngan tangan...aku taip ni pun batuk2 gak..uhuu.

Lapar pun ade gak nih..ehehe..sib baik la bff aku ni haa rajin lak bawa mee goreng..jap lagi bole mencekik...ehehee...pagi td dah mkn meehun pun rasa lapar lagi..camner la nak kurus ni ekk..makan jer...tkpe klu dah mkn byk mesti membuang klu terlebih..hikhik..oppsss..sori, tersebut lak...

Oleh itu, dengan perasaan bosannya duk kaunter ini, aku menamatkan entry utk waktu ini..ehh..berapa byk ini daaa...klu ari nih terupdate byk sgt jgn marah yea..sbb aku mengalami kebosanan tahap cipan la tuh..ehehe...

sekian..daa..

Thursday, 28 March 2013

Percutian yg tidak menyeronokkan..

As salam..

Adoiii..cuti 2 hari dah berangan-angan nk bw anak jenjalan la konon tapi angan2 tinggal angan2..sbbnya 2 hari nih aku tak sihat..demam+sakit tekak+batuk+sakit kepala...haaaa..ko pakej skali tu nokkk...ni oergi kenduri punya pasal la nih..sabtu gi ke kenduri umah kakak ipar kat PD..hari mmg panas giler..cari air suam mmg takde..tala gak air oren sejuk tuh..sedap mmg sedap tapi yg tak sedapnya tekak aku ni..langsung suara aku tak kuar esoknya..sakit betul biler nak bercakap..ari ahad lak gi umah sepupu anaknya bertunang..tu pun aku teguk air batu gak..adehhhh...mmg cari nahas namanya..bertmbh lagi la tkde suara..jadinya cuti ari isnin dan selasa tuh duk lepak kat umah mak aku jer..husband aku tang ni lak tak kejer..tahu2 jer aku nak gi merayap ngan ank2 aku..klu hubby keje nak la gi ikut gi outstation..ermmm...mmg lepak je la 2 hari nih..anak2 dah bising2 nak gi jenjalan makan KFC..adehh..

Hari rabu mmg aku dah tak tahan ngan batuk+sakit tekak nih..susah tul aku nak berckp..ape lagi gi klinik amik MC la jwbnya..klu batuk rasa cam nak terkeluar anak tekak aku nih..gatalnya tk usah nak ckp laa..rasa nak jolok jer ngan jari..ari nih air kosong aku dah bergelen2 aku telan..tp tk gak ok tekak nih..nk mkn ubat batuk konpem aku lelap kat depan PC nih..nk tak nak kene la tahan je ni haa...

Walaupun cuti tk ke mana2 tapi meluangkan masa ngan anak2 pun kira ok la kan..tkla anak2 rasa terasing lak bile diorg cuti sekolah..tkpe la apa pun aku happy gak sbb layan karenah anak2 kat rumah..

Friday, 22 March 2013

Cuti sekolah sudah bermula..

As salam..

Start 23hb - 31hb Mac nih adalah hari yg paling aku suka sbb dah bermulanya cuti sekolah...bestnyaaa...leh rest skit tengahari takla terkejar-kejar nak amik anak sekolah..bole la berjimba2 ye tak??? ahahaha...minggu gaji lak tuh..syok gak klu gi cuti2 malaysia..tak pun mmg konpem aku ikut en somi gi outstation..dah lama tak ikut nih sejak anak sekolah..sajer jer..just nak jalan2 cari makan jer..

Mula2 tak nak cuti tp bile tanya bos, bos kata bole..bos kata "cuti awak banyak lagi ok jer ..isi online nnti saya luluskan.."perghh..mmg terbaik la my bos..sbb dia tgk aku jarang la cuti utk tahun nih..klu ade keperluan mendesak jer aku cuti..lagi pun aku nak amik mood nih..mood ngantuk, bosan dah bermula plak 3 minggu nih...tah ape tah..tu nak rest baik punya cuti nih..lagipun nak bw anak gi jenjalan laaa...sian anak2 aku..bawa jenjalan mesti seronok kannn...

Tempatnya tk plan lg sbbnya ujung minggu ni pun ade kenduri..adehh..tak pergi sedara pulak..nak tak nak kene la tunjukkan muka..datang makan jer bole??...ehehhee...

Bab nak bw gi mana tuh nnti akan difikirkan yea...lagi pun hubby bz le keje..asyik outstation jer..nk ikut hubby gi outstation angkut anak2 leceh la plak nak tdo..sian anak nk tdo kat mana..biasa la hubby aku nih pilot darat..tmpt tdo pun terhad..klu dlu anak 2 org bole ler sbb kecik belaka..leh selit lagi..skrg dah ank 3 org..takleh selit dahhh...sempit tuh..maknya pun dah buatkan tmpt tdo sempit..ahahahaa....so, kene la kecik2kan bdn pasnih...

Thursday, 21 March 2013

Arrghhhh...stresssss...berat dah naik..yuhuuu...

As salam

Memang sejak sebulan nih mmg dah rasa bdn aku ni naik balik..tapi, wat bodo jer laa kan..asyik makan jer..tk kontrol pun..ikut selera tekak jer..tanya kat member pun katanya tak naik laa...biasa la ayat nak sedapkan hati jer..hikhik..aku pun ok laaa..tapi smlm aku gi tesco semenyih kak long aku ajak nak gi beli brg skit, gatal lak aku gi timbang..sbb tak puas hati..masuk jer duit 20 sen kat mesin timbang tuh..wahhhh..tertera la angka yang menakjubkan..ahahahaaa....arghhhh..mmg bdn aku dah naik...stresss...stresss...adoiii..ni kene wat sesuatu nih..kang kalau tak kontrol lagi mendadak naik nih..sume baju tak muat plak..takkan nak beli baju baru lagi..adehhhh....camner nih..tolong..tolong..kene wat sesuatu nih..tunnggggguuuuu....ahak3..

Tuesday, 19 March 2013

Cuaca tak menentu..kesihatan pun terganggu..

As salam semua kengkawan..

Sejak akhir2 nih cuaca mmg panas kan!!..sampai la ke petang dan membawa ke malam..rasa bahang panas tuh kipas buka laju pun tak rasa..panas betul !!..yg merisaukan aku adalah kesihatan anak2..anak aku yg kecik tu pun dah demam..sekejap panas..tiba malam kang panas balik..adehhh..sian la plak..ye la budak kecik yg tahunya nangis jer bila sakit..nk ckp lum reti lagi..tau panggil mama jer..

Aku pun ari nih dah mula rasa badan tak sedap..hidung pun rasa tk selesa..tersumbat..tekak pun dah rasa kering jer..minum air dah bergelen2..tp masih lagi rasa perit..malas tul aku nak gi klinik..kalau dah tak larat baru ler gi klinik..ni bole lagi kira ok ler..cuma hidung rasa tak selesa jer..Sib baik la anak duduk ngan mak..klu tak mmg cuti ler jwbnya jaga anak..takkan nak hantar taska plak kan!!..mmg tak caya laa...tapi aku standby jer ape2 hal..klu teruk ank aku demam mmg terus shoot balik jer Beranang..

So, kepada kawan2 sume jaga la kesihatan di waktu ini..memperbanyakkan minum air kosong yea..

Friday, 15 March 2013

Aktiviti hari jumaat..

Hari nih mak temah tukar hobi lak..ahahahaa...dah bosan nk jalan2 ke tesco and giant, aku tukar gi main boling lak..perghhh...mmg dah lama mak temah tak main boling oiii...rasa2nya dah 3 ke 4 tahun kot..lama kan?? ari nih aku lepaskan gian nak main..teruja mak nokk..tp biasa la dah lama tak main dah lupa skill..pasni mmg ari jumaat aktiviti memboling la yea..sajer suka2 ngajak bff aku ler..saper lagi klu tak cikpuan azura..dia cikgu aku laa bab2 main boling nih..dia mmg terror wooo...ahahaa..
Tapi main ngan aku td cam haremmm gak..ahahahhaa..wakakaka...
jangan mare yea..
aku main berdua pun mcm main 5 org riuhnya..biasa laa aku klu main tak hengat..klu dpt strike, mmg aku jerit laa..bdk2 sbelah2 pun tgk jer kitorg main cam org giler...wakakakaa...
Sib la ade kompleks sukan airport nih wat boling..klu tak mmg tak main la gamaknya..klu nk main kene la gi seremban 2..jauh tuh..mana sempat la balik opis klu gi ari jumaat..nak hantar anak sekolah KAFA lagi..terkejar2 mak nokk..so, berterima kasih la pada yg buat kompleks sukan tuh..pasnih nak usha beli set boling lak..ahahaa...

Thursday, 14 March 2013

Aku suka dia..

aku lihat dia di sana
aku ingin mendekatinya
aku cuba menghampirinya
lalu aku menyapa dia

dia pun membuka bicara
dan aku mulai mengenalnya
kita mula bermain mata
mula timbul rasa bahagia

bila dia mendekati diriku
hatiku rasa sesuatu
bila dia senyum pada diriku
hatiku rasa tak menentu...ooohhhh..ohhh

kekadang hatiku bertanya
adakah dia dah berpunya
kerana diriku berasa
aku jatuh hati padanya

aku ingin memilikinya
aku ingin menjaga dia
aku ingin mencinta dia
aku ingin hidup dengannya

bila dia mendekati diriku
hatiku rasa sesuatu
bila dia senyum pada diriku
hatiku rasa tak menentu

mungkinkah aku kan
berjumpa dengannya
untuk meluahkan rasa
mungkinkah aku kan berdiam diri saja.
menunggu cinta darinya

ku terima satu nota dari mu
yang tertulis aku suka kamu...

bila dia mendekati diriku
hatiku rasa sesuatu
bila dia senyum pada diriku
hatiku rasa tak menentu
akhirnya kini aku mampu ceria
diriku sangat gembira
akhirnya kini aku mulai bahagia
menerima cinta darinya..oohhh..ohhh...

AKU SUKA DIA....


**mood bosan internet takleh buka lak website library luar dan dalam negeri..internet cam siput sedut..tu yang 'ter'update lak nih..sajer suka2..lagu nih mmg best..




Rutin harian..

As salam..

Memang dah jadi rutin harian setiap hari dari tahun lepas lagi..tghari gi amik ank sekolah..sib baik masa ank balik sekolah sama dengan waktu rehat..lega skit..tkde la asyik nmpk nk kuar jer..pastu gi makan dan hantar ank sekolah ptg pulak..pun sekolah KAFA sehala jalan nak gi opis..tkde la nak patah2 balik..adehhh..byk tu duit minyak..nak suh naik van pun bole tp tghari tetap hantar beg ngan baju sekolah ptg plak..tp lg jimat kot tk la nk mematah ke salak tinggi sana tuh klu KAFA kat masjid kat salak lama..sbb skrg nih KAFA kat belakang BBN tu jer..ermm..tgk la bulan depan camner klu budget dah lari sgt leh la suh anak balik naik van sekolah..bagus sekolah KAFA nih ade perkhidmatan amik murid yg sekolah pg bw ke sekolah ptg..

Kalau naik van kene tmbh la lg RM30..ok kot..sbb kira2 duit minyak pegi balik pun dah berapa..lebih dari RM30..ermmm...kene wat buku kira2 semula nih..kene ade perbincangan dengan en somi jgak..klu tak nnti nak mintak tambahan budget tak dpt pulak..susah tuh..muzakarah itu penting utk tidak timbul masalah di kemudian hari..jadinya gua gerak dlu yea..byee..

'TER'sarapan kat luar gak ari nih..

Hari nih 14/3/13 keluar gak aku minum pagi dengan bff cikpuan Azura..bosan gak asyik sarapan yg sama jer kan..haa..amik ko ari nih..takpe la dtg keje mmg awal..kul 7.30pg dah smpai opis..so, lari la kejap gi minum kat as salam bistro tuh..lama dah tak pergi..lagipun sebulan skali jer..takkan bos nak marah kot??..ehehe..kalau bos marah, 'saya minta maaf bos..lain kali saya tak buat lagi..' tu la ayat yg selalu dok kata kat bos..hikhik..ayat nak lepas tengkuk la katakan..
Yang paling penting skali kejer mmg jalan..siap on time..klu tak sempat siap ckp la ngan bos kenapa..alhamdulillah setakat ari nih bos ok jer..takla push hari2 pasal keje..slow and steady..cewahhhh..bodek bos nmpk..ahahhaaa...
Kekadang harus gak kita membodekkan diri..ehehe..bkn nak tunjuk kita bagus tapi nak bg tau yg kita nih mmg bagus..wakakakakakaa....(masuk bakul angkat sendiri..jgn marah yea..)
Apa2 pun keje kena la ikhlas..ganjarannya, masyaAllah.. Tuhan je yang tahu..

Tuesday, 12 March 2013

ni la dia..


seawed juice perisa oren dan anggur..ni dibuat khas bg mereka2 yg tak lalu nak telan kolagen yang berbentuk jeli tu yea..bole la merasai dengan perisa yg sgt lazat..

ni la rupanya yea..SEAWED JUICE

yg ni pulak kolegen yg dah siap di masak..yg bekas warna putih tu GRED A dan yg warna gelap tu..GRED AAA..biasanya klu org nak order aku suggestkan makn yg warna gelap tuh..asalnya yg kering warna purple..bila dah jadi jely dia warna tak berapa nak purple laa..yg warna putih tu aku wat masker muka jer..mmg best giler..muka jadi tegang..selama aku pakai masker nih, alhamdulillah muka nmpk bersih..bekas2 jerawat pun dah pudar..muka pun nmpk putih..mmg mabeles laaa...

ni la rupanya kolagen yg dah siap masak (Gred A-warna putih kekuningan)

ni pulak rupa kolagen warna purple yg dah siap masak.(GredAAA-warna purple)..yg aku mkn ni la dia..order je yg dah siap masak senang..tkyah susah payah nak masak kat umah..biasa laaa..penat balik keje mana lak sempat nak rebus rumpai laut nih..tau2 dah siap dlm peti ais jer..bangun je tdo mkn sekali nnti nak tdo makan sekali lagi..pastu tepek yg warna putih tu kat muka..tdo smpai la esok..anda merasai keberkesanannya...

Sent from Yahoo! Mail on Android

Naik lagi..horeyyy...

As salam...

Semalam PM umumkan kenaikan gaji bagi penjawat awam..paling byk naik PDRM dan ATM..tkpe laa..nak wat camner tugas diorg sebenarnya lagi mencabar..tp tk la kecewa sgt bg penjawat awam yang lain..dpt kenaikan satu lagi tangga gaji..alhamdulillah, bersyukur sgt2...daripada tk dpt kan ??..

Dah naik gaji nih biasa laa..mesti ada isu kenaikan barang laa...minyak petrol laaa...tol laaa..mcm2 lagi laa...betul tak???mula la nnti keluar isu politik pulak kan...mcm2 kan??kira untung la org skrg yg masuk keje govement nih..klu aku dlu gaji basic jer RM500 lebih jer..campur elaun ada la dlm lebih kurang RM650..tolak EPF kurang balik jd RM500..mana ada elaun sara hidup..ok jer kejer..dah 10 tahun aku keje kat library nih..bertahan jgak laaa..sekarang tk naik elaun..tak naik gaji..perghhhh...salahkan kerajaan..alahaiii...tkyah nk jd pembangkang sgt laa..klu kita kejer dgn ikhlas..mmg betul2 keje..gaji skit pun rasa dah gaji byk..niat nk keje tuh kene betul..itu yg penting..

Ape2 pun thanx for PM kerana prihatin dengan rakyat MALAYSIA..
aku bangga jadi rakyat MALAYSIA..

Monday, 11 March 2013

Pening..pening..pening..

Sakit mata aku tgk PC nih..berpinau mato den tgk figure2 nih..dah la tulisan kecik..adoiii...bertambanh rabun lagi mata aku...yang peningnya nak kira figure2 tuh secara manual pulak sbbnya tak sama lak yg supplier bg dengan yang aku kira kat PC..adoiii..tu yg sakit mata..ade tu plak bg aku figure pjg2 sennya..satu lagi keje nak bundarkan pulak..kang aku bundarkan, salah pulak..buat analisa nih nak masuk meeting sebutharga..dah dpt tender nih nnti bg invoice harga lain masak aku..tu la dia keje bahagian perolehan nih..kene hati2 dgn figure2 yang melibatkan RM nih..silap2 nnti kita yang dipersalahkan..dah aku lak yg kene surcaj..
Bkn skit2 RMnya..yg aku tgh wat nih pun dah semuanya lebih kurang RM40K..haaaa..byk tu kan..so, kene la hati2 yea..nak wat keje nih mata kene terang..klu ngantuk sila laa wat keje lain dlu..klu tak konpem salah letak harga..ade lagi 2 nak masukkan dlm templet analisa nih..kali nih ramai pembekal yg hantar sebutharga nih..slalunya 3 jer...almaklum la buku baru..senang skit nak cari..mmg sumenya ade..yg tkde pun sbb tak terbit lagi..aku update ni pun sbb dah tak tahan mata tgk figure byk2 nih..
so, sambung utk pening2 lalat esok pagi yea..ehehe...

Friday, 8 March 2013

Selagi belum tutup mata..keje..keje..keje..

wahhh...masuk je bilik bos td, dah bg keje tuk senarai nak masuk meeting sebutharga..banyak tuhh..ade 4 sebutharga nak kene wat analisa setiap pembekal...
setiap satu sebutharga ada 5 pembekal...klu meeting nnti lulus tuk beli buku nih perolehan tuk tahun nih abis dah..so, keje perolehan dah capai sasaran SKT aku....cemerlang..
tuk tggu sampai hujung tahun terima dan bayar je buku yang nak di order nih..pastu apa lagi katalog la sampai hujung tahun..
adehhhh...berpinau la mata aku tgk komputer nih ngan berpinau tgk buku2 nak katalog..
InsyaAllah aku akan teruskan usaha sampai SKT tuk katalog buku tahun nih tercapai..ehehehe...nnti bos bg lagi kredit markah LNPT hujung tahun..dengan ini mulai hari ini saya tidak lagi melepak2..bergosip2..ahak3..klu nak melepak waktu rehat ngan balik shj...itu janji saya..

GOOD LUCK Lily !!
TRY YOUR BEST..
U CAN DO IT..!!

Permata Hati..


3 permata hati

Oren mak nak...ahahaa..ni gambar raya tahun 2012..serba oren gitu..tahun 2013 nak tema kaler ape lak ekkk...tgh difikirkan..
ni la dia 3 permata hati aku..masa ni yg kecik tuh (dukung) baru nak belajar berjalan..skrg nih dah laju giler berjalan..nak bercakap plak..becoknya tak ingat..cam org lain faham ckp dia..tp tu la pengubat rindu..yang abangnya plak bertambah debab..ahaahaha...cam aku jgak..terkenan agaknya masa aku mengndung dulu mmg kuat makan..aku pun masa tuh bdn mmg naik giler..tu smpai skrg tak turun2..hihikhik...
Anak aku yang pompuan tuh jugak maintain jer..kurus..sian gak sbb slalu kene buli ngan adik2..ni mmg ikut badan husband aku..maintain kurus gitu..
Di kala ini semuanya semakin membesar..satu cabaran utk membesarkan anak2 zaman globalisasi..insyaAllah aku akan buat yang terbaik utk permata hati ini...

Wednesday, 6 March 2013

Mesti baca !!!

Mmg dah lama aku cari buku nih..sejak berkursus dengan Tuan Shamsuddin Kadir nih...beliau sendiri yg tulis buku nih..ape yg menarik dlm buku nih?..jom baca.
Buku nih membantu dlm mengubah persepsi terhadap isu kehidupan makn gaji dn juga membantu kita dapat hidup selesa dgn limpahan rezeki yg berterusan dari sumber gaji dan sumber lain...
Haa...menarik tak??... Dengan wang gaji kita lebih hidup bahagia..bebas dari tekanan hutang dan kos sara hidup yg tinggi..bagaimana caranya..meh dptkan buku nih..insyaAllah ade manfaatnya..
Aku pun tgh baca dan study bagaimana caranya denga makan gaji kita bole senang...buku ini menjadikan kita berfikir di luar kotak supaya lebih kreatif dan inovatif...
Sent from Yahoo! Mail on Android

Tuesday, 5 March 2013

Passport ohh passport..

Setiap kali nk renew passport mmg kene cuti la jwbnya..sbb duk berkampung kat imigresen tuh satu hari...dari sampai amik no giliran pastu tggu tuk dipanggil..dah siap kat kaunter tggu pembayaran..tggu lagi satu jam tuk amik passport yg dah siap lak..namanya kat situ tulis SIAP 1 JAM..tp nak tggu nak siap satu jam tuh dah berjam2 duk tggu kat situ..ramai tu toksah nak cakp laaa..tah pukul berapa agaknya diorg nih dtg ke imigresen tu tah..aku smpai je smlm dah pkul 9.30 lebih skit laa..sbb lupa jalan nak ke persint 15 tuh..ronda2 putrajaya la sekejap..smpai je kaunter nak amik no giliran makkk aii..nak tggu lagi 150 org..nk tggu smpai ptg ke ape..sementara nak tggu lagi 150 org tuh gi la cari kedai nak sarapan..siap srpan pun blum tentu nombor tuh dipanggil..sempat jgak la klu nak bershopping kat MyDin..tggu punya tggu, aku pun beli la benda yg bole dikunyah..masuk jer kat kedai tuh nmpak ada satu kiosk KIPPAS..tanya la kat brother tuh kiosk tu tuk ape..leh renew passport ker..brother tuh jawab mmg kiosk renew..haaaa..ape lg..aku ajak la husband aku guna kiosk tuh..tkyah nak tggu no giliran yg tah kul baper nak panggil..bile tgk org buat kat kiosk tuh senang giler..ikut jer arahan kat skrin tuh..cam kita nk kuarkan duit kat ATM laaa..harap jgak la tkde masalah..smpai giliran aku, buat la ikut arahan yg ade kat skrin tuh..alhamdulillah berjaya !!..cepat beb..bayar pun kat kiosk tu jgak..amik no giliran lg nak tggu satu jam passport siap..dapat la no 4047..lega la skit..dah rasa cpt dah..ikut perkiraan dari jam resit pembayaran 12.35 tgh..passport akan siap lebih kurang jam 1.35ptg..dengan penuh kesabaran aku pun menunggu ler..setgh jam berlalu..sabar lagi..dah jam 1.30ptg..ishh naper tak jalan2 lagi nombor nih..td dah no 4040..adehhh...tiba2 nombor 4081 dan 4082 lak yg dipanggil dlu..husband aku dah berangin..camner lak no tuh dpt dlu..dah 1jam setgh tggu nih..tgk kat kaunter penyerahan tuh tkde org nak gi tanya..ishhh...org yg nombor seblum aku pun dah tak senang duduk..dtg jer petugas kaunter tuh aku pun tanya la naper no 4047 nih tak dipanggil lg..rupanya ade problem kat mesin nak cetak passport tuh plak..adehhhh...kat dlm tuh ade bape mesin..satu je ker..klu satu mmg stuck laaa..nak cepat jd lambat jgak..ni dibuatnya klu data kat kiosk td tkleh nak baca..mmg masak la nk tggu buat kat kaunter plak..no giliran dah sold out..takkan nk dtg esok lak..perghhh..mmg tkde laaa..muka husband aku dah bengang2 dah...dlm duduk2 tuh nombor 4041 dipanggil...perghhh..lega..siap gak akhirnya...duduk berkampung kat imigresen tuh lebih kurang jam 10.00pg hingga ke 3.00ptg baru dapat passport..mcm2 ragam aku tgk sementara nak tggu siap passport tuh..pasnih leh wat online jer nak renew passport..pun satu jam dr kita wat online..tp klu jd mesin stuck lagi ??.. lambat lagi la jawabnyaaaaa.... 

Friday, 1 March 2013

Sekali sekala best gak ekk...

Bdk kecik nih haus pas berendam dlm air..

Baru naik dari beremdam dlm air..

Mamanya pun sama beremdam gak..ahahaha...


Mmg suka tul duk beremdam lama2 dalam air nih..ape lg anak aku yg kecik tuh..tak takut pun..tp kene dukung laaa..klu letak dlm pelampung cam abg ngan kakak dia mmg nangis laaa...
Kakak ngan abgnya plak sama je main air tk ingat..seronok bw diorg gi mandi manda skali skala...mama diorg nih pun sama berendam..ahahhaaa...dah lama tak mandi laut katakan..namanya jer kg hubby kt PD tp nk gi susah sgt..ujung minggu hubby mmg malas nk kuar..maklum la..balik outstation mmg tdo je la kat umah...

Sent from Yahoo! Mail on Android