Monday, 27 May 2013

Magic Clear Sinus Soap

MAGIC CLEAR SINUS SOAP
RM28.90

KEBAIKAN 

- menghilangkan hama resdung dan mencegah hidung tersumbat
- mengurangkan kegatalan pada mata dan muka
- menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam dan parut nipis di muka dengan membunuh bakteria yang menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu
- membantu dan mencerah , melembut serta menyegarkan kulit muka

Cara penggunaan
Buih dan gosokkan dengan lembut pada keseluruhan muka dan badan kemudian bilas sehingga bersih

Sesuai untuk semua jenis terutama yang ada masalah resdung..



BERMINAT NAK ORDER ATAU NAK TAU LEBIH LANJUT PRODUK JSD, BOLE PM/SMS/CALL @ 017 2584830 atau 011 23871755..SEKALI CUBA NAK LAGI TAU..

MANIS  MANTAP dan PENUH RAHSIA

Sunday, 26 May 2013

PERHATIAN !!

As salam..

Perhatian..perhatian..perhatian...

Kepada sume pengguna2 JAMU PENGANTIN DARA..

Di sini aku nk bg tau korang sume sila patuhi arahan pemakaian dan pemakanan JPD dgn betul yea dan berpantang mengikut yg disarankan yea..bg mengelakkan korg marah2 apsal tkde effect ape2..sbb klu tk nnti rugi jer korg beli tp tkde kesan ape2 pun..lg sekali aku ingatkan yea..

CARA PENGGUNAAN JPD :
2 biji insert ke dlm vagina
4 biji mkn pada mlm korg insert (sebelum tdo)
4 biji lagi dimkn pada mlm berikutnya berturut2..(2 biji setiap mlm)

PANTANG LARANG
1. JANGAN minum ais
2. JANGAN makan durian (durian panas, jamu panas nnti tak tahan)
3. JANGAN minum air kelapa (bole menghilangkan khasiat herba)
4. JAMU JSD ni TIDAK BOLEH dicampur makan dengan produk , jamu lain serta produk slimming.
5. Jamu harus dimkan selepas mkn dan byakkan minum air..

Kalau korang tk ikut betul2, pastu tak jadi ape2..jgn nk marah lak..nnti ckp produk JSD tak bagus la..penipu laa..pastu post kt FB..tu yg tak sedapnya...klu korg dah ikut betul2..tp tk kuar ape2 gak, jgn risau maknanya rahim korg tu dah bersih laaa..kira alhamdulillah laa..rahim korg dah bersih segala alien yg ade..Jadi korg haruslah mematuhi pantang larangnya yea..


BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG PRODUK JAMU SUSUK DARA NIH, BOLE LA PM/SMS/CALL/WECHAT/WHATAPP @ 017 2584830 atau 011 238 71755..

MANIS  MANTAP  dan PENUH RAHSIA




Thursday, 23 May 2013

Testimoni JSD..

As salam sumer...mesti korg tertggu2 entry aku seterusnya kannn...ehhehe..sabarr...

ok, kali nih aku nk citer pasal testimoni Produk Jamu Susuk Dara nih yea...ehehe...ni aku citer testimoni sendiri ler..nnti kata aku poyo jer citer pasal produk..mula2 pun aku ragu2 gak nk guna produk JSD nih..dah lama aku tgk2, baca blog org pasal produk nih, last aku guna jugak pasal ade kes..ehehheee...ahahhaa...

Fisrt sekali aku guna MAKER VAGINA dan FEMININ WASH..dh dpt brg terus aku guna mlm tu jgak..mula2 pkai FEMININ WASH..mmg best..berangin dan segar jer..pastu aku pun gunakan MASKER VAGINA plak..rasa gatal dalm masa 5 minit jer dah hilang..perghhh..dasyat tuh...dah tuh nk masuk tdo aku basuh semula..kali nih aku cuba nak masukkan skit masker kat dlm lubang faraj..alangkah terkejutnya sbb dah rapat uollsss....terkejut mak nokk...ahahhaaa...senang hati tau..gatal dah ilang, takde lg faraj basah jer..mula saat itu aku pun order produk JSD yg lain plak...korg nk tahu ape yg sedang aku amlkan skrg??haa..skrg aku mkn COKLAT LOVE HABIBI, pakai SABUN SLIMMING SOAP dan DEEP HEAT LOTION..tuk kurus tau..ehehhee...


JAMU SUSUK DARA

ni la dia rangkaian produk JSD yg aku amalkan...alhamdulillah nk kata dah kurus tkla yea..kene slow n slowly nak kurus nih..kene ade kesabaran..kene la berdiet gak ekk..wat senaman skit..klu tk mmg tk kurus laa..kang salahkan produk sbb tak kurus..ehehhee...In Shaa Allah klu kita konsisten guna produk JSD leh turun..walaupun tk byk..aku dah guna produk JSD nih sebulan lebih..cuma coklat habibi tuh lmbt skit sbb nk clear dr sebarang jamu..ehehe..mmg best mkn coklat habibi nih sbb buang angin..klu dah kunyah tak lama tuh mmg sendawa jer..kentut pun ade..mmg takleh nk tahan2..nk citer pasal membuang lak mmg lawas..tp diingatkan korg kene minum air kosong byk yea sbb panas tau..mula2 mkn bdn2 sume sengal2..haa..klu camtuh maybe badan kita byk angin la tuh..so, kejap je tuh..2 ke 3 hari ilang dahh...terasa bdn tk la letih sgt..kebetulan seminggu mkn aku terlibat event besar kat opis..SAMBUTAN HARI BUKU SEDUNIA..terlibat jd urusetia..mmg penat sbb runner ke sana sini handle program..alhamdulillah..tk la penat sgt..relax n steady jer...ehehe...

klu uollss nk tahu, ade lak yg tegur aku dah kurus skit..ahahhaaaa...lawak ke perli..tp dak opis cakap "tul la kak..akk nmpk kurus laa..."wahhhh...terkembang sekejap kata aku dah kurus...tapi..mmg terasa gak aku ade kecik skit..walaupun tk byk..tu aku tk la diet sgt...still mkn nasi gak..yg lagi best klu mkn byk mmg rasa senak kenyang..sbb coklat habibi nih mengenyangkan juga..so, saper yg diet tk mkn nasi In shaa Allah lg cepat turun..ade kalanya pun mmg tak teruja nk mkn nasi..ni tgh aku taip ni pun asyik sendawa jer..nk kentut malu la plak sbb ari ni bertugas kaunter..hikhik..klu kentut tuh takde yg skit2..mesti besau punya kentut..wakakakakakaa....klu tak caya cuba try mkn..baru tahu masa tuh..tu aku guma kombinasi 3 produk : Magic Slimming Soap; Coklat Love Habibi; Deep Heat Lotion..

Magic Slimming tu mmg pakai waktu mandi..mmg best..kulit halus tau..segar jer..Deep Heat Lotion lak bertindak tuk memecahkan lemak2 yg ade yea..lotion ni panas di tempat2 yg ade lemak jer..klu byk lemak lg panas..ahahahaa...sbb aku pkai mmg panas..tp best..lg panas dari Fellina Lotion tu..klu nk pkai lotion ni kene pkai waktu tgh relax2 jer..jgn pkai semasa korg nk wat keje rumah atau nak bersenam..mau menggelupur korg dibuatnya..hikhik..mkn CLH tu pun korg rasa dah bersauna klu wat kejer rumah..klu masak apetah lagi..mmg basah baju dibuatnya..pasnih nk try diet nasi lak..nk cuba camner..leh turun byk tak..yg ni pun cuma turun 1kg jer yea..bygkan klu sy betul2 diet..agak2 leh turun byk tak???...ehehhe..jom try..tk rugi kita nk cuba..ni la dia serba skit citer ttg testimoni aku dah guna produk JSD nih..mmg mantapppp...


BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG PRODUK JSD ??..JOM PM/SMS/CALL/WECHAT/WHATAPPS @ 017 2584830 ATAU 011 23871755..COD AREA NILAI, BERANANG, BDR TASIK KESUMA DAN SEMENYIH..

MANIS  MANTAP &  PENUH RAHSIA..




Tuesday, 21 May 2013

Upgrade jadi PENGEDAR JAMU SUSUK DARA..

As salam...

Kebizian melanda..tk sempat nk update blog..maaf yea korg sume klu baca blog ni tk update lagi..mak bz nokk...ahahhahaa..ok la yea..aku dah upgradekan diri aku dari jadi AGEN JSD ke PENGEDAR JSD...dah maju aku nokk...so, kepada korang sume leh la order atau amik brg kat den ni haa...hikhik..ok la tu yea aku nk bg tahu..al maklumla waktu nak balik dah nih..lagipun nak cepat nak hantar brg customer..kang tertggu2 plak customer tu..entry yg akan datang aku nk citer skit pasal testimoni..nak tahu saper??? jeng..jeng..jeng...sape lagi aku laa...kene la citer keberkesanan produk JSD ni kannn..klu tk korg kata aku poyo lak...tp mmg mantappp...tak rugi cuba..klu dah cuba pasti nak lagi..ok bye darling2...next entry yea..

MANIS MANTAP dan PENUH RAHSIA..

Friday, 17 May 2013

Jamu Pengantin Dara sudah kembali...

As salam kengkawan sume..
Agak lama tak update blog aku ni..maklum la bz ade program kat opis nih..ada Sambutan Hari Buku Sedunia..jd urusetia mmg bz la jwbnya..ari nih aku nak citer pasal JAMU PENGANTIN DARA yg dinantikan kemunculannya..ehehhee...ape lagi uolls..meh baca ttg produk yg hangat nih yea...
JAMU PENGANTIN DARA
RM65.00 (10 biji)

Khasiatnya :
  • merapat dan mengetatkan faraj
  • mengembalikan permukaan faraj yang berpasir (meningkatkan nafsu ketika bersama)
  • meningkatkan kemutan
  • menyerap dan mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku
  • merawat masalah kekeringan
Cara penggunaan:

1.Masukkan 2 kapsul ke dalam faraj yang ternganga dan longgar 
  • dlm keadaan mencangkung, dgn jari 1 biji ditolak ke kanan rahim sambil menarik nafas & 1 biji ke kiri rahim. Pastikan sampai betul2 ke penghujung yang paling dalam rahim
2. Makan 4 biji jamu sebelum tidur. Dgn kuantiti air suam  sekurang-kurangnya 3 gelas
  • biarkan kondisi ini semalaman tanpa bersetubuh
  • rahim akan kecut serta merta
  • dituruti 2 kapsul setiap malam sebagai amalan
  • harus minum air suam kerap utk elak pening kepala kerana jamu panas
SIAPAKAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKANNYA
  • Wanita yg belum menopos
  • Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
  • Wanita yng mengalami keputihan yang kronik sehingga berbau
  • Wanita yang kemaluannya berbau
  • Wanita yang seluar dalamnya basah akibat air dari faraj bukan kencing
  • Wanita yang rahimnya kembang lepas bersalin
  • Wanita yang rahimnya kembang selepas period
  • Wanita yang kerap bersama dan suami melepaskan air mani dlm faraj dgn kerap
MENGAPA MEREKA PERLUKAN PRODUK INI
  • Rempah di dalam faraj akan meresap semua jenis lendir 
  • Rempah di dalam faraj akan menyedut semua jenis air termasuk dalam rahim sehingga rahim kecut
  • Ketika rempah sedang bekerja rahim akan mengecut dan mengeluarkan semua kekotoran/ keputihan yg ada dlm rahim
  • Ketika rempah dlm faraj ketika bersama suami, rempah tersebut akan menyedut zakar sehingga mempercepatkan air mani keluar
  • Rempah dalam faraj akan mengakibatkan faraj kecut keseluruhannya
Kesan-kesan
  • Rahim akan terus mengecut
  • Laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti anak dara semula
  • Bibir faraj akan terus menjadi rapat
  • Pertama kali selepas penggunaan, isteri akan merasa sakit akibat sempit & terlalu rapat & terlalu sempit & nikmat seperti pertaman kali bersetubuh.

PERINGATAN!!

SELEPAS 72 JAM / 3 HARI REMPAH DALAM RAHIM HENDAKLAH DIKELUARKAN DAN DIBUANG!!!

Jamu ini juga dilarang keras utk :
  • Wanita yg masih belum kawin
  • Wanita yang telah menopos
  • Wanita yang faraj kering (ketika melakukan hubungan kelamin memerlukan bantuan pelincir)
Perghhh...byk lak citer ttg JPD ni yea..ni la dia antara khasiat yang korang akan rasa apabila mengamalkan Jamu Pengantin Dara nih..Ni namanya servis..kereta pun kene servis..cuba kereta kita tak servis setahun...ape kita rasa..dah tentu ade yg tak kene kann...terasa enjin berat laa...rasa enjin slow laaa...mcm2 laa...tp klu dah servis smove je kan klu nk gi mana2..camtuh jugak cam kita org pompuan..klu tak jaga nnti tu yg biler nak bersama rasa tk sedap laaa...rasa tk grip laaa...keputihan keluar laa...mcm kann...so, mari kita ramai kita org wanita jg penampilan dalaman..tu pun sume tuk suami kita..baru suami kita semakin sayanggg....

Berminat nak tahu atau nak order produk JAMU SUSUK DARA nih..meh pm/call/sms/wechat/whatapps @ 017 2584830 atau 011 23871755...Jangan malu jangan segan mari...mari..kongsi masalah dengan aku...

MANIS MANTAP dan PENUH RAHSIA..


Monday, 13 May 2013

Coklat Love Habibi...

COKLAT LOVE HABIBI
RM48.00

sifat fizikal: lembut n kenyal, berbau wangi herba
rasa; manis, lemak
kelemahan: air. pastikan jari anda kering ketika mencubit coklat love habibi ini.
if terkena air: mudah berkulat.

jangka hayat: 2 tahun jika tidak terkena air dan terkena panas.

tempat simpan yg paling sesuai: dalam hbag, dalam poket hehehehe..xde lah simpan dalam suhu bilik biasa.
JANGAN SIMPAN DALAM PETI AIS.
siapa yang boleh makan: semua golongan manusia termasuk kanak2. tapi bahaya SEBAB MENAIKKAN SYAHWAT JUGA..tapi xde la seover LELAKI JUTAWAN N ABE GAGOH..

~ khas utk wanita dan lelaki yang menjaga tubuh badan supaya sehat selalu sebagai kudap2 gantian.
* buang angin
* melawaskan membuang air kecil n besar
* melancarkan peredaran darah
* menaikkan nafsu syahwat.

jika badan anda rasa lemau2 malas2 boleh ler makan coklat love habibi ini ye..

kalau ada sintom2 kalau malam semalam ehem2..pagi rasa mengantuk n lemau2 badan malas nak g kerja, malas nak buat kerja rumah jadi ambillah coklat love habibi sebagai kudap2 harian ye..
1 bekas ni insyaallah boleh tahan 30 hari. gentelkan kecil je sebesar kuku kelingking.kunyah2, telan n minum air jarang ye...
sedap..kalau tgh drive pon boleh makan..tapi jgn buka ekon sbb nanti kentut2 hehehehe..

kalau rasa2 senak ulu hati..toksah cari ENO lagi dah..makan je ni..sendawa, kentut, muntah pon boleh..pastu lapang perut :-)

kalau orang lelaki susah sangat nak rasa sensasi..keinginan tu... nak tambah sensitif deria syahwat tu... molek benar makan coklat love habibi ni.... sikit2 kecur air liur... terpandang je..tegak je pokok kelapa...

Coklat love habibi tidak mgandungi bahan2 herba utk merapatkan faraj, tiada bhn utk kesihatan rahim.
TETAPI
Coklat love habibi
Mengandungi herba2 yg terdiri daripada lada pahit, tongkat ali hitam, mata pelanduk, mahkota dewa, belut, sarsi, madu dll herba lain.

Coklat love habibi
Dirumus khas utk menaikkan ghairah seksual utk lelaki dan wanita.
Untuk melancarkan pereda ran darah, membuang angin dlm badan, memudahkan sistem pembuangan kecil dan besar, menghilangkan sakit2 badan, lenguh2 badan serta mengurangkan keletihan bekerja.

Cara makan yg sgt mudah.. Ambil n gentelkan kecil2. Kunyah n minum air.

Disarankan ambil ketika sarapan n makan malam.

Boleh juga diganti sebagai kudap kudap.
Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin),
Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)



Berminat nak tahu lebih lanjut tentang produk JAMU SUSUK DARA nih, jom pm/sms/whatsapp/wechat @ 017 2584830 atau 011 23871755..kongsikan masalah anda bersama saya..In Sha Allah saya akan membantu dengan produk JSD..

Thursday, 9 May 2013

Mata dah nak tertutup mak jemah oiii...

As salam..

Adehh..dah tak tahan mata nih..dr pagi td rasa cam tk larat nak bukak dahh...ni mmg kene lelap seminit dua nih..klu tk mmg aku tak sedar, tau2 dah terlentuk kat depan PC nih..mkn tghari td pun tkde la byk mana pun..mkn kat tempat biasa aku lepak ngan my bff ajula laaa...mkn kat restoran windmill kat komplek sukan airport tu haa...ari nih tk mkn nasi pun..slalunya mmg aku cekik nasi goreng cili padi..disbbkan td terasa cam nak kunyah jer amik la menu biasa gak..seafood taufu..sedap..pastu order banana split..mmg mabeles laaa...tp kenyangnya ya amat..mcm aku mkn nasi sepinggan penuh..tgh aku menaip nak citer kat entry ni pun mata aku tkleh terangkat dah..aku lelapkan jgak mata aku ni kejap...adehh..mmg tk tahan beb..dpt lelap nih mmg hanyut laa..caya la ckp aku..tgn kanan aku pun tiba2 lenguh semacam jer..nak angkat pun sakit nih...tp aku hairan lak..nape la aku ngantuk sgt ari nih...sblum nih tkla ngantuk camnih..leh tahan lg..tp ni dah bole blah dahhh....baru kul 3.00 prg beb..alahai lgi 2 jam nak balik..kang dah balik tk mau tdo lak...terkebil2 aku..adehhh..nak taip whatsapp pun dah salah2 nih..tolong..tolong..saper ader btg mancis nk bg aku..aku nak sekat kelopak mata yang dah layu ni oiii...

Wednesday, 8 May 2013

Medicated Feminin Wash dan Masker Vagina

As salam uolls semua....
Apa khabar hari nih ??? Sihat2 hendaknya yea...

Hari nih aku nak citer pasal produk jsd yg mmg superb lagi mantap ni yea..ni dia gambar yg kat bwh nih..mmg mantap saper yg guna yea..tk byk cakp laa sbb aku dah gunakannya..power gitu...klu nak rasa ke'power'annya, amik hp call sy sekarang...eehehe...mesti uolls nak tahu ape khasiatnya 2 produk yg superb ni kan??..meh baca kat bwh ni yea...

MASKER VAGINA (MAGIC POWDER)

Khasiatnya :
- sebagai antiseptic untuk hilangkan kegatalan akibat kuman yandas dan kuman keputihan
- membuang daki2 disekitar faraj
- permukaan faraj akanmenjadi tegang dan halus
- lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- bibir faraj yang menggeleber menjadi rapat dan tegang
- penggunaan yang berterusan dan kerap mengembalikan warna pink sebenar di permukaan faraj
- area sensitif faraj kembali membukit tegang dan meningkatkan syahwat.

Cara penggunaan :
- digunakan setiap kali selepas faraj dibersihkan dan disapu sebagai bedak
- gunakan jari sapukan sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- hendaklah scrub keluar daki2 yang melekat di permukaan faraj setelah bersih bedakkan kembali MAGIC POWDER ni yea
- hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri

Gambar kat bawah cara2nya yea..senang jer..



MEDICATED FEMININ WASH (PRODUK WANITA WAJIB CUBA !!!! )

Bauan semulajadi adalah normal dan ramai wanita mengalaminya. Ianya terjadi berpunda dari peluh, bakteria dan perubahan hormon. Cucian setiap hari boleh mencegahnya. Masalah kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yang berbau bole menggunakannya. AWAS..jika terdapat bau yang luarbiasa menandakan ada jangkitan vagina.

Femini wash ini berfungsi untuk :
- membersih dan menghalang bau kurang enak dan mencegah kegatalan
- selamat dan sangat lembut untuk kegunaan harian dan juga boleh digunakan seluruh badan
- mengekalkan pH dan kelembapan semulajadi normal vagina, mencegah kekeringan melampau dan membuat anda rasa selesa
- berubat antiseptik serta mengencang otot vagina
- amat membantu di waktu kedatangan haid dari semua ketidakselesaan
- kebersihan yang meyakinkan
- ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan

Guna selepas pantang..boleh sangat2..darah keluar lebih banyak masa nifas dan ada darah bayu yang jahat dan gatal..boleh digunakan semua peringkat umur..

TIADA PANTANG LARANGYEA..NAK PAKAI SATU BADAN PUN BOLEH !!..

TESTIMONI

Mesti korg kata aku bohong sbb nak jual kata la mcm2 kann..berkesan laa..mantap laa..betul tak???..tapi aku dah cerita aku pkai produk jsd nih dlm entry yg lepas..kenapa aku pakai produk nih..bkn nak tipu..mmg berkesan..ni aku nak citer testimoni jiran umah aku yang baru je beli kat aku minggu lepas..sebelum pilihanraya..dia dah pkai feminin wash jer..dia ckp mmg best..nyaman jer rasanya..pastu aku suggestkan pkai masker vagina skali tuk lagi mantapp..ahahah...dia pun cuba satu paket..mula2 org akan kata.."keciknya"..rasa cam tk caya jer..sbb mula2 dlu aku belikan aku ckp camtuh..tapi bile dah pakai rasa berbaloi-baloi..tk rugi beb..jiran aku tuh mula pakai hari sabtu lepas ..ikut ceritanya yea..dalam masa 3 hari dia tak ehem..ehem..la ngan husband dia..ehehe...smlm aku balik kejer kitorg buat reunion depan umah jer..hikhik..dia pun citer ler keberkesanannya..perghhhh..mmg mantap...husband leh ckp "naper ni yang..susah sgt nih.." hahhaaa...ketat dan grip smpai habis tu..jiran aku ckp rasa lain bila dia pkai produk jsd nih ngan produk lain....jiran aku puji la produk nih..siap suggest pada adik beradik lagi..ni pun klu ade stok feminin wash ngan masker nih mmg dia nak..muka ade senyum jer bila dah merasai keberkesanannya...

haaa...uolls..pengakuan benar nih..aku tak reka tau..korg masih tk caya lagi??..klu korang nak , meh order kat aku cepat2..rugi tau..


Berminat nak cuba atau nak order produk jsd nih, nak citer citer masalah, meh pm/sms/wechat/whatsapp kat aku @ 017 2584830 atau 011 23871755..In Shaa Allah aku tolong korang untuk jadi isteri2 yang superb....

MANIS  MANTAP dan PENUH RAHSIA

Monday, 6 May 2013

Nak buang lemak tak??..


MEDICATE DEEP HEAT LOTION RM48.00


Medicate lotion ni yang memang hot uolls...mmg best..

Cara penggunaan :
1. Sapu di tempat yang berlemak sahaja (tiada lemak tiada tindak balas yea..)
2. Mesti sapu ketika relax. (sapu la time korang tgk tv ker..sedang online fb ker..tgh lipat kain ker..tgh baca surak khabar ker...)

AMARAN KERAS : TIDAK BOLEH digunakan ketika korang sume nak buat keje2 berat cthnya nak mengemas rumah, sedang bersenam atau nak gi jogging yea..)
TIDAK BOLEH disapukan lotion panas nih dipipi kerana pipi adalah otot.

Tindak balas dan herba berfungsi :
  • serta merta selepas losyen menyerap RASA PANAS SUAM DARI DALAM bukan DIATAS KULIT.
  • akan terasa sedikit gatal2, seterusnya rasa berpeluh yang keterlaluan.
  • peluh yang luar biasa, lagi banyak lemak lagi banyak peluh akan keluar.
  • REKEMEN lebih efektif tempat berlemak diwrap selepas sapuan.
  • diurut pada tapak kaki utk kesan refleksologi.
  • memecahkan lemak untuk mendapatkan saiz badan yang diingini.
KELEBIHAN
Boleh buat service SLIMMING CENTRE dirumah kerana losyen yang dikeluarkan bermutu tinggi dan setanding losyen yang digunakan di slimming centre terkemuka.


 MAGICAL BODYSLIM SOAP RM36.00

Sabun nih baunya wangi tau uolls..mmg best sbb kalau pakai badan rasa segar dan kulit rasa halus jer..sabun ni berfungsi 

- menghilangkan parut lama dan baru
- penggunaan tumbuhan dan sayuran membantu melancarkan peredaran darah dan sebagai satu bahan anti bakteria dan kulat
- penggelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi serta menghasilkan kulit badan yang gebu, tegang, licin dan lembap serta membantu menhilangkan kesan parut seperti rekahan selepas bersalin, kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam. Lebih efektif digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini...

Haaa...ape lagi tggu-tggu..jom order ngan saya...
pm saya laju-laju..
Berminat nak tahu tentang produk JSD, jom pm/sms/wechat/whatapps 
@ 017 2584830 atau 011 23871755


MANIS MANTAP dan PENUH RAHSIA

Thursday, 2 May 2013

4 cerita dalam 1 hari (1 Mei 2013)

As salam semua...

Ari nih aku nak citer skit pasal peristiwa smlm..ada cerita sedih dan gembira tau uollss..ahahhaa..klu nak tahu meh baca kat bawah nih..

HARI PEKERJA
Ini sume org tahu kan..1 Mei adalah hari pekerja..hari cuti tuk kita rehat..hikhik..cam hari minggu tk rehat ye tak?? tahun nih, hari pekerja jatuh hari rabu..tgh2 minggu ekk..rasa cam malas nk gi keje esoknya yea..ada plak yg amik cuti terus sambung smpai hujung minggu..maklum laa minggu nih nak mengundi..harus la balik kg awal..klu tak mmg sesak le..oleh itu aku ucapkan 'Selamat Hari Pekerja' buat semua rakyat Malaysia yg bekerja sama ada keje gomen dan swasta...

HARI ULANGTAHUN ARWAH AYAHANDA
Hari ni juga adalah hari jadi arwah ayah aku yang ke-76..terasa gak aku hari nih..kiranya smlm la yea..teringat kat arwah..arwah mmg tk banyak ckp..tk mcm mak aku, mulut bising serupa aku jugak..ahahaha..tp hati baik..masa arwah masih ada mmg org yg disegani sama ada masa keje dlu ataupun dah pencen..arwah rajin keje..walaupun dlu keje gaji kecik tapi arwah dan mak dpt membesarkan kitorg adik beradik..berkat sabar mereka, alhamdulillah hidup kami sekeluarga tk la kata mewah tapi mmg sederhana..arwah nih mmg perahsia..segala apa yg dia buat, dia takkan ckp..dia wat je sendiri..smpai masa ayah dah meninggal mak tak tahu ape2 pun ttg duit simpanan, rumah yg arwah beli tuh..sume dokuman arwah simpan rapi dlm fail..mak cuma tahu di mana arwah simpan jer..masa arwah dah tkde tuh aku, kakak2 dan abg2 jer yg pandai2 selongkar 'harta' arwah..ternyata arwah mmg penyimpan orgnya..aku terkejut gak tgk simpanan arwah..walaupun gaji kecik tapi arwah masih lagi bole menyimpan..teruja aku tgk..ahaha..ceh..tak guna punya anak..tapi tuh sume duit kami bg kat mak..bukakan akaun mak dan masukkan sume duit arwah kat akaun mak..skali ngan pencen..arwah tk tinggalkan kami ape2 harta tuk setiap sorg anak tapi arwah tingglkan kasih sayang dan kenangn buat kami..klu korg nak tahu, klu dah tiba 1 Mei nih, mak la paling bz sbb buat rendang dan pulut kuning tak pun mak buat sambal tumis tuk arwah...kkdg arwah yg nak..i miss that time..ehehe..tkde la suh potong2 kek..bg aku u are great father and atuk..ahaha..Al-Fatihah buat ayah...semoga arwah ditempatkan dikalangan org2 yg beriman..aminn..

AKTIVITI TABIKA HAZIQ
Hari nih juga anak aku dipilih bermain futsal tuk wakil Tabika Kemas Team Beranang..smlm aku gi la bg sokongan pada ank aku nih..ni program Tabika Kemas Daerah Hulu Langat yg anjurkan...program tuh buat kat Padang Awam Kampung Jawa Batu 18, Hulu Langat..ermmm..sekali lagi kenangan mengusik jiwa..kat cni jugak aku dilahirkan dan dibesarkan..aku dlu duk kt Kuaters IKBN..arwah ayh keje kat ctu dlu..sbg Pemandu jer..lalu jer kat depan IKBN tuh teringat aku gi sekolah naik basikal..lalu gak aku kt depan sekolah rendah aku dlu..teringat kawan2 lama...ishhh..meh kita citer pasal anak aku main futsal nih, ank aku jd goal keeper..perghhh...mmg terbaik laaa..cikgu siap belikan stokin dan glove tuh...ahahaa...cam pro la plak...sblum gi tuh mmg anak aku gi tranning beb..seminggu la cikgunya bawa gi tranning..cikgunya pun bkn org lain member sekolah jugak..ahahha..tapi mmg terbaik laaa anak aku main walaupun tak la pro mana tapi ada potensi..biasa laa..bdk2 tabika main faham2 sudah..klu dah besar klu main camtuh kene boo la ko kan..tapi, walaupun ade gak bolos tp mmg pandai la tangkap bola tuh..siap baring2 lak..ahahahaa...apepun mmg bangga laa..aku tgk ade potensi tuk main bola..satu hari nnti aku nak dia jadi pemain bola sepak wakil Selangor..In Shaa Allah...

JUMPA KAWAN LAMA
Yang ni mmg aku tak sangka..tgh aku sibuk nk tgk anak aku nak main futsal tuh, aku nmpk sorg minah nih..rasa2 cam kenal..tapi aku tk ingat namanya ape..tk silap kawan aku masa sekolah rendah dlu..haaa..baper tahun dah tk jumpa tuh tp aku masih ingat tau..memory aku masih kuat lagi..masa tuh aku tgk dia, dia tgk aku..aku pun buat tak tahu jer..tapi dlm hati nk tegur jugak saper..klu tak salah mmg kawan masa sekolah rendah..maklum laa..aku sekolah kat Dusun Tua dari darjah 1-6..tapi darjah 6 tuh tk smpai ujung tahun..pertengahan tahun kami dah pindah Beranang..aku pun memberanikan diri tanya la minah nih..rupa2nya dia ingat kat aku laaa...waduhhh..terharu aku nokk jumpa kengkawan lama..disebabkan dia bz tkla berborak lama..cuma last2 tu ada la aku tanya kengkawan yg lain..sumenya dah duk rata2..last2 mintak la akaun fb..haaa..kat ctu ramai la yg jumpa kengkawan lama2..tk sangka diorg masih ingat aku lagi..seronok smlm aku berfb dgn diorg..ade cadangan nak wat reunion..ok gak kan??mmg tak sangka la smlm pertemuan yg kawan2 zaman sekolah rendah tuh...sempat pos kat fb gambar aku kat kawan2 lama..ahahahaa...terharu nokkk...

Tu la dia 4 cerita dalam satu masa smlm yea..gembira sbb smlm hari cuti, tgk anak aku main futsal..wakil zon lagi..ehehhe..jumpa kengkawan lama yg mmg dah 21 tahun tk jumpa..korg bygkan aku pindah Beranang tahun 1992, smpai 2013 baru jumpa..haaa..lama kan??..yg paling sedih dan hiba skit sbb teringat kat arwah ayah aku ler..smlm kan besday dia..dia pun dah takde..konpem la rindu...ok uollss..mmg smlm adalah kenangan manis skali...