Thursday, 28 November 2013

Set shaklee utk anak-anak..



 As salam kengkawan...

Entry kali nih aku nak citer pasal nk jaga kesihatan anak2 plak yea..meh baca kat bwh nih..
adakah kita sebagai ibu bapa risau sekiranya : 

- Anak2 yg kurang berselera utk makan
- Anak2 yg cerewet dgn makanan
- Yg mempunyai masalah sembelit
- Yg mempunyai masalah asma
- Yg mempunyai masalah kesihatan (demam panas, selsema, batuk)
- Tidak focus semasa belajar - Ada penyakit eczema
Vitamin kanak2 terdiri daripada :-
Omega Guard Shaklee ❥ Membantu dalam perkembangan otak kanak2, kajian menunjukkan kanak2 yg mula mengambil omega 3 lebih awal ternyata otaknya lebih cergas. ❥ Dapat merawat penyakit eczema dr dalam, biasanya ibu2 ambil alternatif utk menyapu ubat luaran shj tp beberapa lama kemudian akan muncul kembali ttp dgn pengambilan omega 3 dpt mengelakkan mslh eczema utk timbul kembali. ❥ Meningkatkan sistem imunisasi kanak2 dan dapat merawat demam selsema dan batuk kerana Omega 3 ini bersifat panas jd bila dimakan automatik memberi kesan panas dalam badan. ❥ Omega 3 ini mempunyai sifat anti radang dan anti inflamasi jd ianya amat berkesan utk mengurangkan serangan asma pada kanak2 dan mengurangkan penggunaan inhaler. ❥ Dgn pengambilan Omega 3 juga didapati kanak2 lebih cergas dan aktif dan membantu meningkatkan fokus kanak2 semasa belajar.
Mealshake ❥ Kurangkan Ekzema ❥ Untuk Tumbesaran ❥ Untuk Perkembangan Minda ❥ Untuk Tingkatkan Selera Makan anak ❥ Untuk Anak yang dah berhenti susu ibu ❥ Untuk Anak kekal aktif ❥ Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak ❥ Meningkatkan berat badan anak ❥ Membantu anak fokus ❥ Membantu kurangkan kekerapan asthma ❥ Mengatasi masalah sembelit pada anak ❥ Supplement yg sesuai utk anak yg menghadapi mslh diabetes tahap 1 ❥ Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti ❥ Ambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi ❥ Supplement yg sgt mudah disediakan, blh dicampurkan ke dlm bijirin atau susu.

 Mesti ada salah satu daripada senarai di atas terjadi kepada ank kita kann...biasa laaa..kkdg antibodi anak2 kita ni sensitif kepada cuaca atau persekitaran..apatah lagi klu ank kita duduk kat taska..lagi macam2 penyakit yg dpt..so, utk tidak lebih memudaratkan kesihatan ank dengan penyakit2 yg ada, meh la kita bg ank kesayangan kita dgn supplement vitamin dari shaklee nih..sangat berbaloi sebenarnya..


Ni la dia supplement shaklee utk ank2 yea darling2 sume...
Nak dapatkan harga istimewa leh PM*SMS*CALL*WhatsApp : 017 2584830
Jom bershaklee dgn Lily Yussof...


Thursday, 14 November 2013

Set slimming budget Shaklee

As salam semua....

Lama dah update blog nih..maaf la sibuk sejak akhir2 nih...hikhikhik...diam tk diam dah nk ujung tahun kan...nk masuk tahun 2014 dahhh...cepat je masa berlalu...kali nih aku nk citer kat korang pasal set slimming shaklee yg aku bg tau uolls pada entry yg lepas..dah 2 bulan aku concume dgn set slimming tuh..alhamdulillah...walaupun turun tk byk tapi ade perubahan ketara...hikhikhik...ramai yg tegur aku yg kurus berbanding sebelum nih mmg nmpk kembang..sampai big boss aku pun perasan yg aku ni tak kurus...ahahhaaa.....sbb bila jumpa aku jer mesti dia tanya aku "Lily bila nk kurus..." adehhhh...sakit no hati ni nok...ahahhaa....tp takpe aku senyum jer...mesti korang nak tahu aku mkn ape kann...hikhikhik..taraaaa...



ni la setnya...Lecithin tugasnya membako lemak2 yag ade..pastu alfafa tugasnya membuang ape yg tak guna...hikhikhik...mmg best...klu nk consume set ni pun dah ok..tp kene ingat !!! jgn lak mkn set slimming nih mkn korang melantak ikut sedap tekak je yea..mmg kene mkn tetapi dengan kuantiti yg sedikit..amik karbo tu, klu dlu sepinggan penuh cuba kurangkan setgh pinggan...tkpe..pelan2 kayuh..aku pun susah gak dlu..tp aku nekad..pastu senaman la skit2..hikhik..kkdg aku pun malas...ahhahaa...mmg budget la set nih..klu nk harga istimewa kene la contact sy...hikhik..sy bg uolls harga istimewa...selain tuh, aku aku amalkan jugak ESP tuk bina otot supaya tak menggeleber klu dah kurus...tak tahu yg mana satu, ni haa..

ESP nih diperbuat daripada soya NON GMO..tiada pengawet dan perasa tiruan..mmg best ESP nih..meh cuba klu nak tahu...dengan set ni laa..ramai yg ckp aku dah kurus..smpai big bos aku pun tegur tau...masa tu aku nk gi tranning bola tampar tuk SUKUM 2013...dengan siap pakaian suka aku pun nk turun..dlm lift aku terserempak dengan big bos..tiba2 jer dia bersuara "eh, Lily dah kurus laaa...." ahahaa...aku pun terkejut big bos ckp camtuh..selama nih ckp aku bila nk kurus jer...terasa mak nokk...yg paling ketaranya seluar track yg aku pkai tu pun dah muat dan longgar..klu tk d;lu nk masuk tang punggung mmg tak muat...kebanyakan baju aku yg tk muat dlu leh la aku pkai..dlu bkn setakat kain, baju pun tk muat nk masuk tang punggung....teruja gak sebenarnyaa..tp jgn selesa sgt...kene kuatkan semangat turun lg..dan lg..dan lg...