Thursday, 14 November 2013

Set slimming budget Shaklee

As salam semua....

Lama dah update blog nih..maaf la sibuk sejak akhir2 nih...hikhikhik...diam tk diam dah nk ujung tahun kan...nk masuk tahun 2014 dahhh...cepat je masa berlalu...kali nih aku nk citer kat korang pasal set slimming shaklee yg aku bg tau uolls pada entry yg lepas..dah 2 bulan aku concume dgn set slimming tuh..alhamdulillah...walaupun turun tk byk tapi ade perubahan ketara...hikhikhik...ramai yg tegur aku yg kurus berbanding sebelum nih mmg nmpk kembang..sampai big boss aku pun perasan yg aku ni tak kurus...ahahhaaa.....sbb bila jumpa aku jer mesti dia tanya aku "Lily bila nk kurus..." adehhhh...sakit no hati ni nok...ahahhaa....tp takpe aku senyum jer...mesti korang nak tahu aku mkn ape kann...hikhikhik..taraaaa...



ni la setnya...Lecithin tugasnya membako lemak2 yag ade..pastu alfafa tugasnya membuang ape yg tak guna...hikhikhik...mmg best...klu nk consume set ni pun dah ok..tp kene ingat !!! jgn lak mkn set slimming nih mkn korang melantak ikut sedap tekak je yea..mmg kene mkn tetapi dengan kuantiti yg sedikit..amik karbo tu, klu dlu sepinggan penuh cuba kurangkan setgh pinggan...tkpe..pelan2 kayuh..aku pun susah gak dlu..tp aku nekad..pastu senaman la skit2..hikhik..kkdg aku pun malas...ahhahaa...mmg budget la set nih..klu nk harga istimewa kene la contact sy...hikhik..sy bg uolls harga istimewa...selain tuh, aku aku amalkan jugak ESP tuk bina otot supaya tak menggeleber klu dah kurus...tak tahu yg mana satu, ni haa..

ESP nih diperbuat daripada soya NON GMO..tiada pengawet dan perasa tiruan..mmg best ESP nih..meh cuba klu nak tahu...dengan set ni laa..ramai yg ckp aku dah kurus..smpai big bos aku pun tegur tau...masa tu aku nk gi tranning bola tampar tuk SUKUM 2013...dengan siap pakaian suka aku pun nk turun..dlm lift aku terserempak dengan big bos..tiba2 jer dia bersuara "eh, Lily dah kurus laaa...." ahahaa...aku pun terkejut big bos ckp camtuh..selama nih ckp aku bila nk kurus jer...terasa mak nokk...yg paling ketaranya seluar track yg aku pkai tu pun dah muat dan longgar..klu tk d;lu nk masuk tang punggung mmg tak muat...kebanyakan baju aku yg tk muat dlu leh la aku pkai..dlu bkn setakat kain, baju pun tk muat nk masuk tang punggung....teruja gak sebenarnyaa..tp jgn selesa sgt...kene kuatkan semangat turun lg..dan lg..dan lg...

No comments:

Post a Comment