Thursday, 30 January 2014

1st coretan 2014..

As salam semua...lama aku tak update blog nih yea...sori ler kawan2 sibuk skit...camner korang sumer?? sihat ke tak..ni entry pertama yg aku nk coretkan tuk tahun 2014 nih..ari nih dah 30/1/2014..perghhh...cepat masa berlalu kannn...dah nk abis bulan januari dah...camner ngan azam baru korang tuh..mesti bykkan azam tahun2014 korang kann...hihikhik..sama la ngan aku ni haa...ahahaha...terutamanya azam nk kuruskan badan aku yang tak kurus2 nih...in sha Allah, aku usahakan jugak walaubagaimana cara sekali pun raya tahun 2014 nih red kabaya ko...camner?? ada berani...ayik2 update blog pasal nk kurus kan..bosan laa...korang camner lak..2014 ni aku nak menjadi pekerja yang cemerlang...bole ker???..in sha Allah, mesti aku bole...ermmmm...ni update blog nih pun sbb bosan...ahaha..mesti korang tertggu2 citer pasal shaklee lg kann..entry akan dtg saya update pasal shaklee yea..dan pasal progress penurunan berat badan aku ni haa..ni cuma entry pengenalan 2014 je nih...ok geng see u soon yaa...memandangkan esok nk raya cina, aku nk ucapkan SELAMAT TAHUN BARU CINA pd semua kaum berbangsa cina di seluruh Malaysia..ok see u next entry...byeeee...

No comments:

Post a Comment