Friday, 2 August 2013

Ramadhan semakin ke penghujungnya...

As salam...

Lamanya aku tak update blog ni kannn...mesti korang tertunggu2 info2 dari aku...hikhikhik...sori la yea..bz skit la dlm bulan pose nih...ahaha...bz la sangat...ari nih aku nak citer pasal ape yea..pasal JSD masih on yea..tapi bulan pose nih slow skit sbb stok dah nak abis..tk amik lg sbb nak raya nih byk pakai duit laaa...terlebih budget dah nih sebenarnya..In sha Allah pas raya nih kencang balik laaa....uolls terasa tk cepat masa berlalu...ari nih dah 24 ramadan dah..lagi 5 hari jer lagi kita akan menyambut Aidilfitri....korang dah beli baju raya ker ???..baper pasang tahun nih..tema kaler ape yea..ermmm..aku cam biasa la..tiap2 tahun ade tema kaler...warna tema raya tahun 2013 nih 'biru turqoise'..cantik tau... cam biasa aku ade la 2 pasang baju lg..hikhik...biasa laaa..setahun sekali beli baju..beli pun merangkap beli baju kejer gak..

Yg paling teruja disbbkan teringin sgt nak pakai baju peplum terbeli gak aku..alhamdulillah dlm bulan pose nih berat aku tak naik..walaupun tak turun byk tapi ade penurunan..sgt2 bersyukur...so, peplum yg aku beli tuh bila aku pakai tkde la nmpak aku gemuk sgt..hikhik..dah try mmg nmpak lawa...ceh, puji diri sendiri...nntikan kemunculan gambarnya yea..i dah nmpak kurus tau...walaupun tk turun sebanyak 15kg tp klu dah turun 2-3kg dlm bulan pose nih pun dah kira bagus..ingat senang nak tahan nafsu masa buka pose..pas raya nih akan teruskan perjuangan utk turunkan lg..target smpai ujung tahun berat ideal leh capai...maknanya ade 5 bulan lg..In Sha Allah u can do it Lily...eheheee....


gambar terbaru aku 2/8/2013

haaa...ni la gambar terbaru aku yea..nnti aku upload gambar penuh lak bersama keluarga tercinta...cantik tak kak ton...ahahahahaa....jgn marah yea korang..asyik nak puji diri sendiri jer...ye la saper lg nak puji klu tak kita sendiri..nak harapkan org kekdg sekadar nak jaga hati jer..tul tak..so, smpai di sini dlu yea..masa raya nnti klu ade masa aku update lg... dengan kesempatan ini aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA dan MAAF ZAHIR BATIN...


No comments:

Post a Comment