Monday, 25 February 2013

Karenah student sudah bermula...

Setelah lebih kurang 2 bulan sunyi tanpa karenah student kini telah kembali semula..pening kepala lagi la jawabnya..mcm2 kang masalah yang timbul..buku lewat tknk byr denda laa..kad matrik problem laa..buku nk pinjmam tk bole laa..nak renew tak bole la...mcm2 lagi laa..kita ckp kata kita marah dia plak..ada tu plak yg nk lepas byr denda marah2 kitorang yang kejer kat kaunter yang salah..tak pulangkan buku diorg..ishhh..naik muak lak aku nak layan sumernya...ada pulak yang sedap2 jer buat aduan mengatakan staff kat kaunter nih muka tak senyum laa...marah2 laa..taknk layan diorg laa..yang paling best buat aduan yang kitorg kat kaunter nih duk asyik layan facebook..tu yang paling aku rasa cam bangang jer..heelllloooo..ko ingat korg nih anak raja ke ape nk layan korg mcm puteri dan putera raja..sume nak tadah jer..tknk usaha sendiri cari bahan nak wat assigment...belajar pun tak abis lagi nak komen2 plak..tgguuu korg keje esok..haaa..baru ko tahu langit tinggi rendah camner...skrg nih bkn senang nak cari kejer..10 tahun dlu bole la lg dikatakan senang..skrg, ermmm...mmg payah..ade pun kkdg tak setimpal ape yg kita belajar..nak taknk keje jer laa...so, kene la pandai nk cari peluang klu nak maju ke depan..

No comments:

Post a Comment