Monday, 10 June 2013

Aktiviti baru - Kelas aerobik..

As salam

Ter'update' lagi blog ari nih..ahahahaa...kali nih sajer je nk share ttg aktiviti baru aku ni haa..senaman aerobik..sblum nih tk penah nk join2 class aerobik nih..tk tahu kat nilai ni mana..puas cr dgn pakcik google tp tk jumpa yg kat nilai...last2 skali terbaca majalah rapi keluar la pasal PRIMADONA FITNESS CENTRE nih..ni dkt ngan umah mak aku..kat blkg tesco jer..mmg best laa..agak2 balik umh mak aku, gi la join class aerobik nih..mula2 join tuh, perghhhh mmg mengah laaa..dah lama tk exercise camtuh..tp best..peluh jantan sume keluar la mlm tuh..hikhik..dpt kawan baru jgak...kat ctu mcm2 tips nk kurus diorg kasi..berkongsi2 cerita dan bersaing nak kurus secara sihat..ahahaha...almaklum laa berat dh naik nih..dah tknk makn ubat2..skrg nih nak blajar kira kalori dan wat senaman..In Sha Allah..usaha tanda kejayaan...





ni la dia primadona2 yg beraerobik mlm yg aku join tuh...yg dlu diorg nih sume ade yg montel cam aku gak...ahahaha..tapi selepas join class aerobik nih dan ikut tips yg kwn2 suggest, alhamdulillah dah ade penurunan..ehehe...ni la dia kawan2 baru aku yea..mmg giler2..ahak3..best kenal ngan diorg nih..tk lokek nk bg tips camner nak kurus..terus semangat nk turunkan berat..instructornya pun sporting nokk...In Sha Allah, mlm nih aku join lagi klu husband aku balik lmbt laaa..biasanya aku join bile balik Beranang jer..klu tk senaman kat umah jer..klu rajin..ahahahaa....tgh cr2 kat youtube aerobik zumba..class gitu..klu saper area berdekatan dengan PELANGI SEMENYIH, jom join us aerobik at PRIMADONA FITNESS..

6 comments:

  1. Assalamualaikum... skrg ni adalagi tak kelas aerobik ni?

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum... skrg ni adalagi tak kelas aerobik ni?

    ReplyDelete
  3. Wsalam...sy rs ade lg..tp tk tahu waktu diorg buat kelas..sbb sy pun dah lama tk gi ke sana..

    ReplyDelete
  4. Belakang tesco nilai ye? Saya tengah cari gym yang ade untuk ladies

    ReplyDelete
  5. Belakang tesco nilai ye? Saya tengah cari gym yang ade untuk ladies

    ReplyDelete
  6. Aina Doncha, maaf ler lmbat reply...bkn kt belakang tesco nilai..ni kat tesco semenyih..klu nk gi gym kt nilai kt komplek airport tu ade..ade kelas aerobik jgk...

    ReplyDelete