Monday, 13 May 2013

Coklat Love Habibi...

COKLAT LOVE HABIBI
RM48.00

sifat fizikal: lembut n kenyal, berbau wangi herba
rasa; manis, lemak
kelemahan: air. pastikan jari anda kering ketika mencubit coklat love habibi ini.
if terkena air: mudah berkulat.

jangka hayat: 2 tahun jika tidak terkena air dan terkena panas.

tempat simpan yg paling sesuai: dalam hbag, dalam poket hehehehe..xde lah simpan dalam suhu bilik biasa.
JANGAN SIMPAN DALAM PETI AIS.
siapa yang boleh makan: semua golongan manusia termasuk kanak2. tapi bahaya SEBAB MENAIKKAN SYAHWAT JUGA..tapi xde la seover LELAKI JUTAWAN N ABE GAGOH..

~ khas utk wanita dan lelaki yang menjaga tubuh badan supaya sehat selalu sebagai kudap2 gantian.
* buang angin
* melawaskan membuang air kecil n besar
* melancarkan peredaran darah
* menaikkan nafsu syahwat.

jika badan anda rasa lemau2 malas2 boleh ler makan coklat love habibi ini ye..

kalau ada sintom2 kalau malam semalam ehem2..pagi rasa mengantuk n lemau2 badan malas nak g kerja, malas nak buat kerja rumah jadi ambillah coklat love habibi sebagai kudap2 harian ye..
1 bekas ni insyaallah boleh tahan 30 hari. gentelkan kecil je sebesar kuku kelingking.kunyah2, telan n minum air jarang ye...
sedap..kalau tgh drive pon boleh makan..tapi jgn buka ekon sbb nanti kentut2 hehehehe..

kalau rasa2 senak ulu hati..toksah cari ENO lagi dah..makan je ni..sendawa, kentut, muntah pon boleh..pastu lapang perut :-)

kalau orang lelaki susah sangat nak rasa sensasi..keinginan tu... nak tambah sensitif deria syahwat tu... molek benar makan coklat love habibi ni.... sikit2 kecur air liur... terpandang je..tegak je pokok kelapa...

Coklat love habibi tidak mgandungi bahan2 herba utk merapatkan faraj, tiada bhn utk kesihatan rahim.
TETAPI
Coklat love habibi
Mengandungi herba2 yg terdiri daripada lada pahit, tongkat ali hitam, mata pelanduk, mahkota dewa, belut, sarsi, madu dll herba lain.

Coklat love habibi
Dirumus khas utk menaikkan ghairah seksual utk lelaki dan wanita.
Untuk melancarkan pereda ran darah, membuang angin dlm badan, memudahkan sistem pembuangan kecil dan besar, menghilangkan sakit2 badan, lenguh2 badan serta mengurangkan keletihan bekerja.

Cara makan yg sgt mudah.. Ambil n gentelkan kecil2. Kunyah n minum air.

Disarankan ambil ketika sarapan n makan malam.

Boleh juga diganti sebagai kudap kudap.
Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin),
Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)



Berminat nak tahu lebih lanjut tentang produk JAMU SUSUK DARA nih, jom pm/sms/whatsapp/wechat @ 017 2584830 atau 011 23871755..kongsikan masalah anda bersama saya..In Sha Allah saya akan membantu dengan produk JSD..

No comments:

Post a Comment