Thursday, 23 May 2013

Testimoni JSD..

As salam sumer...mesti korg tertggu2 entry aku seterusnya kannn...ehhehe..sabarr...

ok, kali nih aku nk citer pasal testimoni Produk Jamu Susuk Dara nih yea...ehehe...ni aku citer testimoni sendiri ler..nnti kata aku poyo jer citer pasal produk..mula2 pun aku ragu2 gak nk guna produk JSD nih..dah lama aku tgk2, baca blog org pasal produk nih, last aku guna jugak pasal ade kes..ehehheee...ahahhaa...

Fisrt sekali aku guna MAKER VAGINA dan FEMININ WASH..dh dpt brg terus aku guna mlm tu jgak..mula2 pkai FEMININ WASH..mmg best..berangin dan segar jer..pastu aku pun gunakan MASKER VAGINA plak..rasa gatal dalm masa 5 minit jer dah hilang..perghhh..dasyat tuh...dah tuh nk masuk tdo aku basuh semula..kali nih aku cuba nak masukkan skit masker kat dlm lubang faraj..alangkah terkejutnya sbb dah rapat uollsss....terkejut mak nokk...ahahhaaa...senang hati tau..gatal dah ilang, takde lg faraj basah jer..mula saat itu aku pun order produk JSD yg lain plak...korg nk tahu ape yg sedang aku amlkan skrg??haa..skrg aku mkn COKLAT LOVE HABIBI, pakai SABUN SLIMMING SOAP dan DEEP HEAT LOTION..tuk kurus tau..ehehhee...


JAMU SUSUK DARA

ni la dia rangkaian produk JSD yg aku amalkan...alhamdulillah nk kata dah kurus tkla yea..kene slow n slowly nak kurus nih..kene ade kesabaran..kene la berdiet gak ekk..wat senaman skit..klu tk mmg tk kurus laa..kang salahkan produk sbb tak kurus..ehehhee...In Shaa Allah klu kita konsisten guna produk JSD leh turun..walaupun tk byk..aku dah guna produk JSD nih sebulan lebih..cuma coklat habibi tuh lmbt skit sbb nk clear dr sebarang jamu..ehehe..mmg best mkn coklat habibi nih sbb buang angin..klu dah kunyah tak lama tuh mmg sendawa jer..kentut pun ade..mmg takleh nk tahan2..nk citer pasal membuang lak mmg lawas..tp diingatkan korg kene minum air kosong byk yea sbb panas tau..mula2 mkn bdn2 sume sengal2..haa..klu camtuh maybe badan kita byk angin la tuh..so, kejap je tuh..2 ke 3 hari ilang dahh...terasa bdn tk la letih sgt..kebetulan seminggu mkn aku terlibat event besar kat opis..SAMBUTAN HARI BUKU SEDUNIA..terlibat jd urusetia..mmg penat sbb runner ke sana sini handle program..alhamdulillah..tk la penat sgt..relax n steady jer...ehehe...

klu uollss nk tahu, ade lak yg tegur aku dah kurus skit..ahahhaaaa...lawak ke perli..tp dak opis cakap "tul la kak..akk nmpk kurus laa..."wahhhh...terkembang sekejap kata aku dah kurus...tapi..mmg terasa gak aku ade kecik skit..walaupun tk byk..tu aku tk la diet sgt...still mkn nasi gak..yg lagi best klu mkn byk mmg rasa senak kenyang..sbb coklat habibi nih mengenyangkan juga..so, saper yg diet tk mkn nasi In shaa Allah lg cepat turun..ade kalanya pun mmg tak teruja nk mkn nasi..ni tgh aku taip ni pun asyik sendawa jer..nk kentut malu la plak sbb ari ni bertugas kaunter..hikhik..klu kentut tuh takde yg skit2..mesti besau punya kentut..wakakakakakaa....klu tak caya cuba try mkn..baru tahu masa tuh..tu aku guma kombinasi 3 produk : Magic Slimming Soap; Coklat Love Habibi; Deep Heat Lotion..

Magic Slimming tu mmg pakai waktu mandi..mmg best..kulit halus tau..segar jer..Deep Heat Lotion lak bertindak tuk memecahkan lemak2 yg ade yea..lotion ni panas di tempat2 yg ade lemak jer..klu byk lemak lg panas..ahahahaa...sbb aku pkai mmg panas..tp best..lg panas dari Fellina Lotion tu..klu nk pkai lotion ni kene pkai waktu tgh relax2 jer..jgn pkai semasa korg nk wat keje rumah atau nak bersenam..mau menggelupur korg dibuatnya..hikhik..mkn CLH tu pun korg rasa dah bersauna klu wat kejer rumah..klu masak apetah lagi..mmg basah baju dibuatnya..pasnih nk try diet nasi lak..nk cuba camner..leh turun byk tak..yg ni pun cuma turun 1kg jer yea..bygkan klu sy betul2 diet..agak2 leh turun byk tak???...ehehhe..jom try..tk rugi kita nk cuba..ni la dia serba skit citer ttg testimoni aku dah guna produk JSD nih..mmg mantapppp...


BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG PRODUK JSD ??..JOM PM/SMS/CALL/WECHAT/WHATAPPS @ 017 2584830 ATAU 011 23871755..COD AREA NILAI, BERANANG, BDR TASIK KESUMA DAN SEMENYIH..

MANIS  MANTAP &  PENUH RAHSIA..




No comments:

Post a Comment