Friday, 5 April 2013

Suka suka jer..


Jeng..jeng..jeng...ahahahaaa...sajer suka-suka takde kejer gi edit gambar wat kolaj..ni la jadinya yea..aku search la kat pakcik google camner nak wat kolaj nih..dah lama nak buat..cantik klu wat camnih..byk paten bole buat tau..korang cuba laa..mmg best giler..gambar2 ni pun aku edit kasi cantik skit..nmpk muka ayu gitu..ahahhahaa...ingat nak edit gambar jer pastu nak wat keje tapi syok lak kann..wat la skali kolaj nih..gambar kat PC opis ni tak byk..kat laptop mmg byk..sib baik tk bawa laptop pg nih..klu tak mcm kolaj yg aku buat..lagipun aku nk print gambar ni pastu letak kat album..buat kenang-kenangan..maklum laa..dibuatnya PC ngan laptop nih rosak kene virus..tk ilang gambar ni sumer..bkn bole di ambil semula kann..so, ni la keje aku ari nih yea..ahahahaa...next entry gambo lain lak yea..lagi gempak..

No comments:

Post a Comment