Wednesday, 3 April 2013

Tengah sibuk mencari player..

Haaa....dah start dah...cam biasa dalam bulan 4 nih mesti la sibuk nak wat sukan staff..ehehehe...semalam aku dpt email dr ketua kontigen team jabatan aku (GUGUSAN B-gabungan jabatan) suh jadi penyelaras a.k.a pengurus pasukan merangkap pemain sekali bg team bola jaring....stress aku tetiba dtg..agarhhhh..pesal lak nama aku naik nih...dlm keadaan tenang aku pun berfikir secara mendalam..cewahh..aku tarik diri sbbnya tu la td nnti aku jadi stress nak cari pemain..aduhhh...bkn sume staff pompuan nak main dah bola jaring nih..apetah lagi yg pregnant mmg tak main laaa...baru kawin takut nak main sbb 'ter'pregnant plak..ade plak yg baru pas bersalin..yg bersalin czer lagi takut nak ajak join..tp cam aku redah jer pas bersalin aku main bola jaring..ehehehe..tu tahun lepas laa...bersalin bulan 11..naik keje bulan 2, bulan 4 aku dah berlari2..ahaak3..terror tak aku..diorg pun risau tgk aku main..maklum la br je baper bln bersalin czer..tahun lepas mmg aku jadi pengurus merangkap pemain skali..gila kuasa tak aku..ahahaaa...tahun nih aku fikir dulu nk main ke tak..klu tak main tkde la aktiviti aku nak masukkan dlm LNPT nnti kann..tkde lak markah kat situ..rugi..rugi..ehehhe...so, klu nak pun aku jadi pemain simpanan je laa..relax skit..main baper minit pastu kuar sbb tk larat..tu la bdn dah berat nih malas nak lari...takpun aku main bola tampar je laa..tkde la lari sgt cam main bola jaring...mmg penat..balik ko mmg sakit2 bdn punya laaa...dah lama tak exercise..mau tak terkejut urat saraf aku nih..tahun lepas kaki aku tersalah urat..perghhh..mmg sakit beb..jalan pun dah tak betul..nak solat pun sakit..tkleh nak bengkokkan kaki..urat kat lutut aku tu cam terseliuh..lama gak la nak elok..silap skit jer sakit la gamaknya...tu yg takut jadi balik..tkpe la nak jadikan tu satu exercise bole gak aku join..eheheehee..kepada sesapa yg nak join main jom dtg beramai2 kat komplek sukan Tuanku Najihah, USIM.

2 comments:

  1. Wo! Semangattttttttttt pengurus nie.. kekekkekee

    ReplyDelete
  2. pengurus la sangatttt...ahahhaa..

    ReplyDelete