Thursday, 14 March 2013

Aku suka dia..

aku lihat dia di sana
aku ingin mendekatinya
aku cuba menghampirinya
lalu aku menyapa dia

dia pun membuka bicara
dan aku mulai mengenalnya
kita mula bermain mata
mula timbul rasa bahagia

bila dia mendekati diriku
hatiku rasa sesuatu
bila dia senyum pada diriku
hatiku rasa tak menentu...ooohhhh..ohhh

kekadang hatiku bertanya
adakah dia dah berpunya
kerana diriku berasa
aku jatuh hati padanya

aku ingin memilikinya
aku ingin menjaga dia
aku ingin mencinta dia
aku ingin hidup dengannya

bila dia mendekati diriku
hatiku rasa sesuatu
bila dia senyum pada diriku
hatiku rasa tak menentu

mungkinkah aku kan
berjumpa dengannya
untuk meluahkan rasa
mungkinkah aku kan berdiam diri saja.
menunggu cinta darinya

ku terima satu nota dari mu
yang tertulis aku suka kamu...

bila dia mendekati diriku
hatiku rasa sesuatu
bila dia senyum pada diriku
hatiku rasa tak menentu
akhirnya kini aku mampu ceria
diriku sangat gembira
akhirnya kini aku mulai bahagia
menerima cinta darinya..oohhh..ohhh...

AKU SUKA DIA....


**mood bosan internet takleh buka lak website library luar dan dalam negeri..internet cam siput sedut..tu yang 'ter'update lak nih..sajer suka2..lagu nih mmg best..




No comments:

Post a Comment