Monday, 11 March 2013

Pening..pening..pening..

Sakit mata aku tgk PC nih..berpinau mato den tgk figure2 nih..dah la tulisan kecik..adoiii...bertambanh rabun lagi mata aku...yang peningnya nak kira figure2 tuh secara manual pulak sbbnya tak sama lak yg supplier bg dengan yang aku kira kat PC..adoiii..tu yg sakit mata..ade tu plak bg aku figure pjg2 sennya..satu lagi keje nak bundarkan pulak..kang aku bundarkan, salah pulak..buat analisa nih nak masuk meeting sebutharga..dah dpt tender nih nnti bg invoice harga lain masak aku..tu la dia keje bahagian perolehan nih..kene hati2 dgn figure2 yang melibatkan RM nih..silap2 nnti kita yang dipersalahkan..dah aku lak yg kene surcaj..
Bkn skit2 RMnya..yg aku tgh wat nih pun dah semuanya lebih kurang RM40K..haaaa..byk tu kan..so, kene la hati2 yea..nak wat keje nih mata kene terang..klu ngantuk sila laa wat keje lain dlu..klu tak konpem salah letak harga..ade lagi 2 nak masukkan dlm templet analisa nih..kali nih ramai pembekal yg hantar sebutharga nih..slalunya 3 jer...almaklum la buku baru..senang skit nak cari..mmg sumenya ade..yg tkde pun sbb tak terbit lagi..aku update ni pun sbb dah tak tahan mata tgk figure byk2 nih..
so, sambung utk pening2 lalat esok pagi yea..ehehe...

No comments:

Post a Comment