Friday, 22 March 2013

Cuti sekolah sudah bermula..

As salam..

Start 23hb - 31hb Mac nih adalah hari yg paling aku suka sbb dah bermulanya cuti sekolah...bestnyaaa...leh rest skit tengahari takla terkejar-kejar nak amik anak sekolah..bole la berjimba2 ye tak??? ahahaha...minggu gaji lak tuh..syok gak klu gi cuti2 malaysia..tak pun mmg konpem aku ikut en somi gi outstation..dah lama tak ikut nih sejak anak sekolah..sajer jer..just nak jalan2 cari makan jer..

Mula2 tak nak cuti tp bile tanya bos, bos kata bole..bos kata "cuti awak banyak lagi ok jer ..isi online nnti saya luluskan.."perghh..mmg terbaik la my bos..sbb dia tgk aku jarang la cuti utk tahun nih..klu ade keperluan mendesak jer aku cuti..lagi pun aku nak amik mood nih..mood ngantuk, bosan dah bermula plak 3 minggu nih...tah ape tah..tu nak rest baik punya cuti nih..lagipun nak bw anak gi jenjalan laaa...sian anak2 aku..bawa jenjalan mesti seronok kannn...

Tempatnya tk plan lg sbbnya ujung minggu ni pun ade kenduri..adehh..tak pergi sedara pulak..nak tak nak kene la tunjukkan muka..datang makan jer bole??...ehehhee...

Bab nak bw gi mana tuh nnti akan difikirkan yea...lagi pun hubby bz le keje..asyik outstation jer..nk ikut hubby gi outstation angkut anak2 leceh la plak nak tdo..sian anak nk tdo kat mana..biasa la hubby aku nih pilot darat..tmpt tdo pun terhad..klu dlu anak 2 org bole ler sbb kecik belaka..leh selit lagi..skrg dah ank 3 org..takleh selit dahhh...sempit tuh..maknya pun dah buatkan tmpt tdo sempit..ahahahaa....so, kene la kecik2kan bdn pasnih...

No comments:

Post a Comment